Nieuwe trailer voor Tick, Tick… Boom! van Netflix

5 oktober 2021, 15:56 - Redactie
Nieuwe trailer voor Tick, Tick… Boom! van Netflix

Netflix heeft een nieuwe trailer gepubliceerd voor de film Tick, Tick… Boom!, de trailer kun je hieronder bekijken. De film zal zal eerst op 10 november in première gaan tijdens de openingsavond van AFI Fest 2021 in de Verenigde Staten. Vervolgens zal de film vanaf 12 november in een beperkt aantal bioscopen te zien zijn en op 19 november zal Tick, Tick… Boom! dan beschikbaar komen op Netflix.

Tick, Tick... Boom! werd geschreven door Jonathan Larson, die later de musical RENT maakte. Het verhaal is deels gebaseerd op Larsons eigen leven en vertelt hoe hij in restaurants werkt terwijl hij van een baan als theaterschrijver droomt. De regie van de film ligt in handen van Lin-Manuel Miranda, de bedenker en schrijver van de hiphop musical Hamilton maakt met deze film zijn regiedebuut. Lin-Manuel Miranda speelde in 2014 nog in een uitvoering van Tick, Tick... Boom!.

In de film speelt Andrew Garfield de rol van Jonathan Larson, Vanessa Hudgens is te zien als Karessa, Alexandra Shipp speelt de vriendin van Jonathan, Susan en Judith Light is te zien als Rosa Stevens.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Willem Junior
Locatie: De Speeldoos
Datum: 07-11-2021
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda