Nieuwe reeks Op zoek naar… Wie worden de nieuwe Danny en Sandy?

30 september 2022, 13:52 - Redactie
Nieuwe reeks Op zoek naar… Wie worden de nieuwe Danny en Sandy?

Na het succes van Op zoek naar… Maria is AVROTROS terug met een nieuwe musical show. Dit keer staat een van de bekendste muziek- en dansfilms ter wereld centraal: Grease.

De musical van de hit-film was 25 jaar geleden voor het eerst in Nederland te zien en keert nu terug met een nieuwe cast en hoofdrolspelers. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma gaan we naar niet 1 maar naar 2 hoofdrolspelers op zoek!

De zoektocht start vanaf vandaag, dan kan iedereen boven de 16 jaar zich aanmelden via avrotros.nl/opzoeknaar. De beste Danny’s en Sandy’s blijven over en zijn te zien in zeven vrijdagavond shows vanaf 23 december die worden gepresenteerd door Frits Sissing.

Het liefdesverhaal van Danny en Sandy is de langstlopende musical ooit op Broadway. In 1978 kwam de film uit op de het grote doek én met succes. Verschillende generaties gingen massaal naar de bioscoop. En vandaag de dag zijn het verhaal en de muziek nog steeds een begrip.

In Op zoek naar… worden de zwoele ‘Summer Nights’ tussen Sandy en Danny herbeleefd. Het verhaal spreekt iedereen aan en wordt ook nu weer doorverteld aan jongere generaties.

Frits Sissing: “Deze editie gaan we voor het eerst op zoek naar twee hoofdrolspelers, deze keer naar Danny Zuko en Sandy. Een heerlijk romantisch verhaal voor iedereen, waarin dans een hele grote rol speelt. Hoewel het een jaren ‘50 verhaal is, wordt het dit keer in een moderner jasje gestoken. Met Op zoek naar… krijgen nieuwe talenten een kans om onze mooie cultuursector te verrijken.”

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda