Nieuwe namen voor Stayin’ Alive Disco Fever-concerten

26 november 2020, 08:41 - Redactie
Nieuwe namen voor Stayin’ Alive Disco Fever-concerten
Foto: Roy Beusker

Hans Cornelissen en Ruud de Graaf zitten niet stil. Hoewel de meeste musicalactiviteiten in Nederland vrijwel stilliggen, zijn zij momenteel druk met de voorbereidingen voor de Stayin’ Alive Disco Fever-concerten. De theaterproducenten zijn dan ook verheugd dat ze twee nieuwe namen aan de line-up mogen toevoegen. Ex-GTST actrice Annefleur van den Berg en Kinky Boots-ster Elindo Avastia zullen in de eerste helft van komend jaar hun opwachting maken in dit theaterdiscospektakel.

Eerder is al bekend geworden dat Vajén van den Bosch, Esmée Dekker, Yoran de Bont en Martijn Vogel aan Stayin’ Alive Disco Fever mee gaan doen. In samenwerking met de Nationale Musical Tour hebben Hans Cornelissen en Ruud de Graaf een serie theaterconcerten voorbereid waarin de grootste hits uit musicals als Grease, Saturday Night Fever, Fame, Flashdance en Footloose worden gezongen, aangevuld met onverwoestbare disco-classics.

"We zijn enorm blij met deze twee jonge, maar al zeer ervaren acteurs," laat Hans Cornelissen weten. "Voor nu kijken we naar wat allemaal wel mogelijk is en niet zozeer wat niet kan. Wij geloven en hopen dat we in de eerste helft van 2021 een geweldig theaterconcert met disco-hits en de bekendste nummers uit grote dance-musicals kunnen neerzetten."

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda