Nieuwe expositie in MartiniPlaza geïnspireerd door rockband Queen

2 januari 2020, 17:16 - Redactie
Nieuwe expositie in MartiniPlaza geïnspireerd door rockband Queen

Er hangt een nieuwe expositie, geïnspireerd door de legendarische rockband Queen, in de artfoyer van MartiniPlaza in Groningen. De expositie, te zien tot en met 30 april, is onderdeel van de musical We Will Rock You die van 15 t/m 19 januari 2020 te zien is in MartiniPlaza theater. De expositie en musical is een hommage aan Queen.

In de artfoyer van MartiniPlaza hangt een unieke kunstcollectie geïnspireerd door Queen. 20 gerenommeerde kunstenaars, waaronder beeldkunstenaars en fotografen, hebben zich door de rockband Queen laten inspireren. Daarnaast zijn er originele verzamelitems van de band te bezichtigen. Organisatie en casting van de (verkoop)expositie ligt in handen van MartiniPlaza onder leiding van Lê Art Gallery, welke reeds eerder grote internationale art-events met succes heeft gerealiseerd.

De artfoyer van MartiniPlaza heeft zich een serieuze plaats verworven binnen de kunst en expositielocaties in Groningen; de tentoonstelling Bowie-Lesque, @ard.app.el en I am Beautiful -100 jaar na Rodin waren een groot succes.

Première
6 december 2019
Dernière
16 februari 2020
Producent
TEC Entertainment
Meer over We Will Rock You (2019)Ander nieuws over We Will Rock You (2019)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda