NDM Theaterproducties brengt reprise Lelies de musical

6 juli 2019, 15:22 - Redactie
NDM Theaterproducties brengt reprise Lelies de musical

Lelies is een verhaal over allesomvattende liefde, acceptatie van jezelf en acceptatie door de buitenwereld. De relatie tussen twee jongens staat centraal. Waar Vallier gelukkig is met zichzelf, worstelt Simon met zijn gevoelens en maakt hij zich zorgen over hoe anderen, onder wie zijn vader, naar hem kijken. De manier waarop de verschillende personages in het verhaal met deze situatie omgaan, levert een intrigerende voorstelling op.

Niels de Mossenau haalde Lelies in december 2018 al terug naar Nederland. Direct daarna gingen er geluiden op of deze voorstelling niet nogmaals gespeeld kon worden. Op 6, 7 en 8 september is het dan al zover, de musical Lelies zal in reprise gaan en nogmaals een weekend spelen. Naast de castleden uit de vorige versie, zoals Rutger Bulsing en Jelle Gulmans en Lennard Borgo, doen twee nieuwe castleden hun intrede. Seppe Salomé en Philip Janssen zullen de rollen op zich nemen van de jonge Simon en Vallier.

De opvoering van Lelies krijgt de volle ondersteuning van Sam Verhoeven van Judas Theaterproducties. Zozeer zelfs dat de cast wederom gebruik mag maken van de originele kostuums en het oorspronkelijke decor. Verhoeven vindt het van belang dat dit verhaal verteld blijft worden en raakte overtuigd door de bevlogenheid van De Mossenau, die naast de rol van de oudere Simon ook de regie op zich neemt.

Een zevenkoppig orkest onder leiding van Maron Teerds zal de uitvoering hiervan op zich nemen en de acteurs tijdens de voorstellingen live begeleiden. De voorstellingen vinden plaats op 6, 7 en 8 september. Na de eerdere samenwerking met dit theater is wederom gekozen om de voorstellingen te spelen in Theater Aan de Slinger in Houten.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda