Mylène & Rosanne toegevoegd aan cast Tina de Musical

17 mei 2017, 17:23 - Redactie
Mylène & Rosanne toegevoegd aan cast Tina de Musical

Artiestentweeling en vloggers Mylène en Rosanne Waalewijn (Mylène & Rosanne) spelen volgend jaar allebei een rol in de nieuwe familievoorstelling Tina de musical. Eerder werd al bekend dat Annick Boer, Alexandra Alphenaar en Ridder van Kooten een rol in de voorstelling spelen.

In 2013 wonnen de zusjes met hun liedje Double Me het Junior Songfestival. Ze stonden meerdere keren op nummer één in de Kids Top 20 en hun vlogs en videoclips op YouTube werden meer dan 20 miljoen keer bekeken. In het theater waren ze te zien in de musicals Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Waanzinnig gedroomd en Hotel de Grote L. De zusjes treden al jaren op tijdens de Tina-dag, vloggen voor Tina’s YouTube kanaal en staan vaak in Tina’s spotlights.

Vandaag is er ook een speciale Tina verschenen met Mylène en Rosanne als gasthoofdredacteuren. In deze bijzondere uitgave geeft de tweeling onder andere shoptips, DIY-ideeën en verklappen ze hun toekomstdromen. Uiteraard is het duo ook vereeuwigd in de populaire strips Tina en Suus & Sas.

Tina de Musical zal te zien zijn in diverse theaters in het land vanaf oktober dit jaar.

Première
22 oktober 2017
Dernière
1 april 2018
Producent
Homemade Productions
Meer over Tina de Musical Ander nieuws over Tina de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda