Musical: De brief voor de koning (2007)

De brief voor de koning (2007)
Première
28 september 2007
Dernière
29 december 2007
Producent

Verhaal

De musical ‘Brief voor de Koning’ vertelt het prachtige verhaal van Tiuri, een jongen die in de nacht voor zijn ridderslag een belangrijke opdracht kreeg. Een opdracht die leidde tot een verre reis. Tiuri beleeft onderweg de spannendste avonturen. Tijdens de reis komt Tiuri alles tegen wat hem tot een volwassene maakt. De strijd, de tegenstanders, de geheimen en mysteries….

Piak de verteller was er in zijn jonge jaren zelf bij, toen hij nog een schildknaap was, dus het verhaal komt uit eerste hand. En zijn troep van spelers, zangers en muzikanten zullen je het avontuur van Tiuri laten herbeleven alsof je er zelf ook deel van uitmaakte. Met hun kar vol spullen laten zij zo honderd ridders zien en grote veldslagen meemaken. Zij laten je ervaren hoe rovers door de struiken struinen en hoe je in hooggebergte langs glibberige richels moet wankelen om uiteindelijk je doel te bereiken.

Een ridderavontuur in al zijn glorie, bezongen en gezongen zoals dat alleen maar in een ridderavontuur past. Het wordt en voorstelling die voor de stoere jongens (en meiden) helemaal leuk is om naar toe te gaan.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Frozen de Musical
Stage Entertainment
Pretty Woman de Musical
Stage Entertainment
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda