Musical: Amandla! Mandela (2009)

Amandla! Mandela (2009)
Première
24 oktober 2009
Dernière
31 maart 2010

Verhaal

Een voorstelling met feestelijke Zuid-Afrikaanse muziek en dans over een man die een inspiratiebron is voor miljoenen mensen.

'Een hartstochtelijk leven krijg je niet als je je klein maakt– als je tevreden bent met een leven dat minder is dan het leven dat je zou kúnnen leiden', is het motto van Nelson Mandela. 'Amandla' betekent 'kracht'. Amandla! Mandela laat zien met hoeveel passie Mandela zelf zijn leven leidt. Vanaf het moment dat hij als kleine jongen onder de indruk komt van de wijsheid van de Xhosa Chiefs, tot aan zijn inauguratie als eerste zwarte president van Zuid-Afrika, na 27 jaar gevangenschap. De musical viert zijn idealen met muziek en zang uit het land waar hij alles voor gaf: Zuid-Afrika.

Amandla! Mandela laat Mandela zien als inspirator voor miljoenen mensen over de hele wereld en laat zien dat ieder individueel mens het vermogen heeft om, op zijn eigen manier, de wereld te veranderen.

Cast

Kenneth Herdigein
Peter Bolhuis
Sophia Wezer
Felix Burleson
Raymi Sambo
Jeremy Sno
Wil van der Meer
Marcel Jonker
Noah Blindenburg
Anna van Ruiten
Sander Eckhardt
Mvakalisi Madotyeni
Andisiwe Mbunje

Foto's

Amandla! Mandela (2009)
Amandla! Mandela (2009)
Amandla! Mandela (2009)
Amandla! Mandela (2009)
Amandla! Mandela (2009)
Amandla! Mandela (2009)

Video

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven