Musicalkampen voor kinderen van 7 t/m 13 jaar van Simbo en Telekids

1 juni 2016, 11:07 - Redactie
Musicalkampen voor kinderen van 7 t/m 13 jaar van Simbo en Telekids

Simbo jeugdvakanties en Telekids Musicalschool slaan de handen ineen en organiseren deze zomervakantie unieke musicalkampen voor kinderen van 7 t/m 13 jaar. De belangstelling voor musical en musicallessen is de afgelopen jaren stevig toegenomen en ook onder kinderen is musical erg populair. Tijdens deze kampen werken de kinderen onder leiding van ervaren docenten aan een musicalvoorstelling en nemen ze deel aan leerzame en inspirerende workshops in zang, dans en acteren.

De vakanties vinden plaats in de periode van 10 juli t/m 4 september en zijn zowel geschikt voor kinderen met én zonder musicalervaring. Deelnemers hebben hierbij de keuze uit een 4- of 7-daags musicalkamp. Simbo en Telekids Musicalschool willen door middel van dit kamp zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met het vak.

Docenten geven de kinderen workshops in zang, dans en acteren. In deze workshops staan plezier en persoonlijke ontwikkeling voorop. De kinderen en docenten werken toe naar een eindvoorstelling, die aan ouders en andere familieleden vertoond wordt. Zij kunnen op die manier zien waar de kinderen tijdens de vakantie samen aan hebben gewerkt. Naast de workshops is er een dagelijks programma voor de kinderen.

Door de locatie op een viersterrencamping in Zeewolde aan de randmeren wordt de vakantiesfeer versterkt. Ga voor meer informatie naar telekidsmusicalkamp.nl.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda