Freek Bartels, Brigitte Heitzer en Paul Groot in Blind Date 2

25 april 2024, 08:27 - Redactie
Freek Bartels, Brigitte Heitzer en Paul Groot in Blind Date 2
Foto: Musicalweb

Na het succes van de musicalcomedy Blind Date in 2022 keren volgend seizoen de personages Bob Flinck en Jenny de Beukering terug in een vervolg. Waar het eerste deel ging over daten gaat Blind Date 2, Ja, ik wil! over alles wat met trouwen te maken heeft. Freek Bartels en Brigitte Heitzer zullen opnieuw in de huid kruipen van Bob en Jenny. Nieuw in de cast is Paul Groot die de rol van weddingplanner Koos zal gaan vertolken.

Ja, ik will wordt geschreven door Allard Blom, de muziek gecomponeerd door Sam Verhoeven. Joep Onderdelinden tekent voor de regie en Ivo Chundro maakt de choreografieën. Ja, ik will gaat op zondagmiddag 2 maart 2025 in première in DeLaMar in Amsterdam en is bijna 70 keer te zien door heel Nederland.

Verhaal

Nadat de twee elkaar hebben leren kennen via bureau Blind Date, slaat de vonk over en gaat bankmedewerker Bob Flinck op één knie om hondentrimster Jenny de Beukering om haar hand te vragen. Omdat het regelen van een huwelijk niet eenvoudig is, besluiten ze de hulp in te roepen van weddingplanner Koos.

Terwijl deze op het hysterische af bezig is de perfecte bruiloft te organiseren, confronteert hij Bob en Jenny ook met belangrijke vragen. Want wat zegt een huwelijk nog in een tijd waarin volslagen vreemden met elkaar trouwen op tv om drie weken later weer te scheiden? Wat zegt het eigenlijk over liefde? En dan die duizend en één beslissingen: groot of klein? In het wit of juist niet? Wie nodig je uit en wie niet? Hoe dan ook: als je je bruiloft overleeft, moet het wel ware liefde zijn.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda