MusicalCamp viert 10-jarig jubileum in DeLaMar

5 januari 2019, 15:07 - Redactie
MusicalCamp viert 10-jarig jubileum in DeLaMar

Dit jaar is het zover, MusicalCamp bestaat 10 jaar. Dit is gevierd met verschillende activiteiten en exclusieve reizen. Om dit jubileumjaar af te sluiten wordt er in het voorjaar van 2020 een grootschalig gala georganiseerd in het DeLaMar Theater in Amsterdam, waar hoogtepunten uit 10 jaar MusicalCamp voorbij zullen komen.

"Er is veel gebeurd in de afgelopen 10 jaar" vertelt Marc Ramaekers, eigenaar en initiatiefnemer van MusicalCamp. "We zijn gegroeid van een klein zomerkamp tot een organisatie met gespecialiseerde cursusweken voor alle leeftijden en verschillende disciplines. We kunnen terugkijken op tal van mooie zomers en activiteiten, zoals het openen van AVRO’s Musical Sing-A-Long en theaterreizen naar o.a. Londen en Amerika. Centraal staan onze deelnemers. We zijn dan ook trots dat veel van onze oud-deelnemers inmiddels te zien zijn in professionele voorstellingen", aldus Ramaekers.

Deze jubileumavond zal in het teken staan van deelnemers, maar uiteraard ook van de mensen achter de zomerkampen. Het wordt een gevarieerd maar vooral feestelijke gala waarin teamleden, oud-docenten, gastdocenten en docenten uit de vaste kern samen met deelnemers en oud-deelnemers het toneel van het DeLaMar zullen delen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda