Musical tick, tick… BOOM! in Lindenberg Cultuurhuis Nijmegen

4 juni 2021, 16:10 - Redactie
Musical tick, tick… BOOM! in Lindenberg Cultuurhuis Nijmegen

Tegen alle verwachtingen in hebben producent Paul Francken en zijn cast het voor elkaar gekregen: De muziektheatervoorstelling ‘tick, tick... BOOM!’ is ondanks de corona beperkingen toch af gekomen en mag opgevoerd worden in Lindenberg Cultuurhuis in Nijmegen. tick, tick... BOOM! is de eerste productie van Paul Francken, die zich hiermee als Nijmeegs theatermaker wil laten zien.

In tick, tick... BOOM! komt Jonathan terecht in een dertigersdip. Wat heb ik bereikt? Is dit het? En dat terwijl zijn omgeving verwachtingen van hem heeft. Francken koos dit stuk omdat hij jaren geleden zelf ook voor zo’n keuze stond. ‘Na ruim twintig jaar basisonderwijs vond ik het tijd voor wat anders. En dat is theater geworden.’ tick, tick... BOOM! is een grotendeels autobiografisch stuk van Jonathan Larson, met als thema het kiezen tussen het volgen van dromen of doen wat men van je verwacht. Het is een persoonlijk verhaal in een stijl waarin de maker van Rent duidelijk herkenbaar is.

tick tick BOOM! staat op 25 en 26 juni 2021 in Lindenberg Cultuurhuis in Nijmegen. Met live band. De muzikale leiding is in handen van Richard FitzHugh en de cast wordt gevormd door Haico Berkelmans, Justine Buijserd en Lennart Pluim. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.delindenberg.com.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda