Musical Rebecca volgend jaar naar West End

12 december 2022, 19:15 - Redactie
Musical Rebecca volgend jaar naar West End

De musical Rebecca zal volgend jaar voor het eerst naar West End komen. Rebecca is van origine een Duitstalige musical gebaseerd op de roman Rebecca van Daphne du Maurier. Het boek is door Michael Kunze en Sylvester Levay bewerkt tot een musical.

De musical zal, in het Engels, vanaf 4 september tot en met 18 november gaan spelen in het Charing Cross Theatre op West End. De regie is in handen van Alejandro Bonatto en verantwoordelijk voor de choreografie is Ron Howell. De cast zal op een later moment worden aangekondigd.

Op dit moment is Rebecca te zien in het Raimund Theater in Wenen met hoofdrollen voor Nienke Latten en Willemijn Verkaik. Nienke speelt de rol van Ich en Willemijn vertolkt de rol van Mrs. Danvers.

Rebecca ging oorspronkelijk ook in het Raimund Theater in Wenen in première, dit was op 28 september 2006. Na de première heeft de musical in een groot aantal landen gespeeld waaronder in Duitsland, Japan, Zwitserland, Finland en in Zweden. Ook waren er plannen om de musical naar Broadway te brengen maar dit is uiteindelijk nooit gelukt.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda