Musical Autumn Nights komend theaterseizoen als tournee

27 mei 2024, 09:42 - Redactie
Musical Autumn Nights komend theaterseizoen als tournee

Aan het begin van komend theaterseizoen zal de productie Musical Autumn Nights te zien zijn in slechts zes Nederlandse theaters. Per voorstelling zullen vijf solisten, in wisselende bezetting, te zien zijn. Hierdoor is elke show anders en dus per theater uniek. De productie zal in september, oktober en november te zien zijn in Den Haag, Amstelveen, Den Bosch, Roosendaal, Spijkenisse en Veldhoven.

De line-up per voorstelling bestaat uit vijf solisten. De volgende artiesten zullen in wisselende bezetting tijdens de voorstellingen te zien zijn: Nurlaila Karim, Brigitte Heitzer, René van Kooten, Tessa Sunniva van Tol, Magtel de Laat, Martijn Vogel, Soraya Gerrits, Terence van der Loo, Yoran de Bont, Annefleur van den Berg, Anne Appelo en Lois van de Ven. De overige solisten worden op een later moment bekendgemaakt. Daarnaast kent de productie een live band, onder leiding van Billy Maluw (piano), Koen van Velzen (drums) en Jolle Mooren (bas).

Het theaterconcert Musical Autumn Nights wordt geproduceerd door Nathan Markuszower. “Ik ben enorm vereerd en trots om voor het vijfde jaar met dit project bezig te mogen zijn. De Musical Autumn Nights is een unieke kans om van dichtbij te genieten van onvergetelijke musical songs, gezongen door een selectie aan topsolisten. In een gloednieuw, intiem theaterconcert brengen zij de mooiste musicalhits ten gehore. Ik ben ervan overtuigd dat de veelzijdige topcast het publiek een fantastische avond uit gaat bezorgen.”

Je hoort de grootste hits uit musicals zoals Les Misérables, Wicked, Frozen, Sister Act, We Will Rock You, Dreamgirls, Beauty And The Beast, Mamma Mia! en Jesus Christ Superstar. De nummers worden afwisselend in het Engels en Nederlands gezongen.

Speciale Jubileumeditie in Spijkenisse
Speciaal ter gelegenheid van het jubileum van Theater De Stoep, dat zijn 10-jarig bestaan viert, wordt de voorstelling in Spijkenisse een bijzondere jubileumeditie. Deze speciale uitvoering, de ‘Musical All Stars” op 9 oktober belooft extra verrassingen en unieke momenten die dit feestelijke jaar markeren.

De Musical Autumn Nights zijn vanaf september 2024 exclusief te zien in zes theaters in Nederland: Theater Aan de Parade, Den Bosch (26 september), De Stoep, Spijkenisse (9 oktober), De Regentes, Den Haag (10 oktober), Schouwburg Amstelveen (6 november), De Kring, Roosendaal (20 november) en De Schalm, Veldhoven (27 november).

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda