Moeders en Zonen komend seizoen terug in de Nederlandse theaters

6 september 2016, 13:48 - Redactie
Moeders en Zonen komend seizoen terug in de Nederlandse theaters

Anne Wil Blankers, Paul de Leeuw en Freek Bartels stonden vorig seizoen voor het eerst samen op de planken in Moeders en Zonen van Terrence McNally. Dit seizoen zijn zij wegens succes terug in de Nederlandse theaters.

Het toneelstuk Moeders en Zonen verhaalt over een moeder Katherine (Anne Wil Blankers) die de ex-partner Cal (Paul de Leeuw) van haar overleden zoon bezoekt. Vervuld van boosheid, jaloezie, rouw en liefde voor haar zoon, gaat Katherine de confrontatie met Cal aan. Die is inmiddels getrouwd met Will (Freek Bartels) en samen hebben ze een zoon; iets wat 20 jaar geleden ondenkbaar was. De ontmoeting met Cal is het startpunt van een modern stuk over de zoektocht naar de veranderde betekenis van familie en de helende kracht van vergeving.

Mothers and Sons debuteerde in 2014 op Broadway en werd hetzelfde jaar nog genomineerd voor twee Tony-awards, waaronder die voor Best Play. De vertaling van het stuk is in handen van Raoul Heertje en Job Gosschalk tekent voor de regie. Moeders en Zonen is een coproductie van Kemna Theater en Senf Theater-partners.

De voorstelling is vanaf 7 september tot en met 16 december te zien.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda