MJ the Musical vanaf volgend najaar te zien in Duitsland

26 september 2023, 17:00 - Redactie
MJ the Musical vanaf volgend najaar te zien in Duitsland

Stage Entertainment brengt MJ the Musical vanaf volgend najaar naar Duitsland. De jukeboxmusical gebaseerd op het leven van Michael Jackson zal gaan spelen in het Stage Theater an der Elbe in Hamburg, de productie zal hier MJ - Das Michael Jackson Musical gaan heten. Op dit moment is nog Frozen de Musical te zien in Stage Theater an der Elbe.

Duidelijk is al dat alle muzieknummers in het Engels zullen blijven, de dialogen zullen worden vertaald naar het Duits. De cast zal op een later moment worden aangekondigd, net als de datum van de premiere. MJ the Musical is sinds december 2021 te zien in het Neil Simon Theatre op Broadway. De premiere vond plaats op 1 februari 2022. MJ the Musical won afgelopen jaar vier Tony Awards.

Op West End zal de productie vanaf maart volgend jaar te zien zijn. Hier zal de musical gaan spelen in het Prince Edward Theatre waar nu Dear England is te zien, een stuk over voetbaltrainer Gareth Southgate. Of en wanneer het stuk naar Nederland gaat komen is nog niet duidelijk.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda