Extra acteur én openbare voorstelling voor Willem Junior

27 september 2023, 08:51 - Redactie
Extra acteur én openbare voorstelling voor Willem Junior

Eind augustus is de educatieve én muzikale geschiedenisvoorstelling Willem Junior, over het leven van Willem van Oranje, gestart aan haar derde seizoen. De voorstelling is, veelal besloten, door heel Nederland te zien in theaters en op scholen. Producent STENT Producties heeft nu laten weten dat er een extra openbare voorstelling gespeeld wordt in het Expotheater van Pathé Ede, daarnaast zal er een extra acteur aan de cast worden toegevoegd, Max Hameeteman.

De voorstelling Willem Junior toert al sinds september 2021 met succes langs de theaters en scholen. Komend seizoen staan er opnieuw bijna 100 voorstellingen gepland, waarvan slechts drie openbare voorstellingen. Eén daarvan, tevens de laatste van het seizoen, zal gepland staan op zondag 4 februari in het ExpoTheater van Pathé Ede.

Max Hameeteman zal de rol van Willem gaan vertolken, in een later stadium zal hij mogelijk ook Jan, de andere rol, voor zijn rekening nemen. Max was eerder te zien in grote musicalproducties als Zodiac en Soldaat van Oranje, waarin hij zo nu en dan in de hoofdrollen van Bram en/of Paul te zien was.

De openbare voorstelling in het ExpoTheater van Pathé Ede staat gepland op zondag 4 februari.

Première
7 november 2021
Dernière
3 juni 2024
Producent
STENT
Meer over Willem JuniorAnder nieuws over Willem Junior
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda