Milan van Waardenburg brengt samen met Judith Caspari album uit

23 juli 2021, 10:42 - Redactie
Milan van Waardenburg brengt samen met Judith Caspari album uit

Milan van Waardenburg brengt vandaag samen met Judith Caspari een nieuw album uit. Judith en Milan leerden elkaar kennen tijdens de Duitse productie van de Broadway hit musical Anastasia in Stuttgart, Duitsland. Drie jaar later verschijnt hun eerste gezamenlijke album With love dat een kroon op hun innige vriendschap is.

With love is een ode aan de liefde in welke vorm dan ook. Met deze twaalf songs vieren we niet alleen onze vriendschap, maar ook de moed van een ieder die durft te staan voor wie die is. Het nieuwe album bestaat uit twaalf uiteenlopende nummers; van bekende musicalsongs tot nieuw gearrangeerde stukken uit het pop / rock repertoire. Met deze songs breken Judith & Milan onder andere met klassieke gender clichés.

Niet alleen zingen zij solo’s van het andere geslacht, er is ook gezocht naar hoe ze hun stemmen in sommige nummers tot een geluid konden samen smelten. Het album werd opgenomen in de studio’s van MG Sounds in Wenen. Door het uiteenlopende repertoire waren er veel verschillende soorten muzikanten nodig om de CD te produceren. Van een rock band tot 8 klassieke strijkers; ze passeerden allemaal de revue. Al met al heeft deze moeilijke tijd in de entertainment industrie Judith en Milan iets heel moois opgeleverd.

Het album With Love is vanaf vandaag te verkrijgen via judithandmilan.com. Ook is het album te streamen op Spotify en iTunes.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda