Michael Muyderman wordt Marius in Les Misérables

10 juni 2022, 10:04 - Redactie
Michael Muyderman wordt Marius in Les Misérables

Vandaag maakt De Graaf en Cornelissen Entertainment met trots de laatste hoofdrol voor Les Misérables bekend. Met de talentvolle Michael Muyderman, die de rol van Marius zal vertolken, is de hoofdcast voor de musical compleet. Michael treedt in de voetsporen van Jamai Loman en Danny de Munk, die de rol van Marius in voorgaande versies speelden.

"Michael zien wij als een grote belofte in de musicalwereld,’ laat artistiek directeur Hans Cornelissen weten. ‘Het is niet voor niets dat hij twee jaar geleden al genomineerd werd voor aanstormend talent voor zijn rol in Annie de Musical. Bij zijn auditie voor de rol van Marius maakte hij meteen grote indruk op het creatieve team".

Andere hoofdrollen worden gespeeld door Milan van Waardenburg (Jean Valjean), René van Kooten (alternate Jean Valjean), Freek Bartels (Javert), Vajèn van den Bosch (Eponine), Ellen Pieters (Madame Thénardier), Yannick Plugers (Thénardier), Channah Hewitt (Fantine), Mark Roy Luykx (Enjolras) en Sem Gerritsma (Cosette).

Vanaf februari 2023 zal deze legendarische musical exclusief te zien zijn in negen grote theaters in Nederland. Les Misérables gaat op 5 maart volgend jaar in première in Koninklijk Theater Carré.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Datum: 28-01-2023
Tijd: 20:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda