Meer dan 150.000 verkochte tickets voor Jesus Christ Superstar

22 februari 2024, 07:14 - Redactie
Meer dan 150.000 verkochte tickets voor Jesus Christ Superstar
Foto: Jan Verweyveld

Voor de verkoop van meer dan 150.000 tickets heeft de rockmusical Jesus Christ Superstar een VVTP Diamanten Ticket Award ontvangen. Tijdens de TV uitzending van Vandaag Inside verraste presentator Wilfred Genee zijn gast Albert Verlinde met deze award, een prijs die in het leven is geroepen door de Vereniging Vrije Theater Producenten.

"Dit hebben ze goed voor me geheimgehouden," laat producent Albert Verlinde weten. Met Jaco Kaasschieter en Matthijs Bongertman is hij de succesvolle producent van de iconische musical Jesus Christ Superstar. "Begin deze maand kregen we al te horen dat er 125.000 tickets zijn verkocht. Dat we zo snel op de 150.000 zouden zitten, is ook voor mij een grote verrassing. Dit maakt me heel blij. En trots op het fantastische team. Want deze award is voor iedereen die voor of achter de schermen werkt. Omdat zij zich iedere dag weer zo inzetten, staat er een geweldige productie waar het publiek dus graag kaarten voor koopt."

Het is ongekend voor Nederland dat een musical, een maand na de première, al 150.000 tickets heeft verkocht. Uniek aan deze theaterproductie is dat het publiek op het podium kan zitten. Op de zogeheten Superseats zit je letterlijk midden in de voorstelling.

Vanaf nu is de rockmusical Jesus Christ Superstar te zien in Emmen, Tiel, Maastricht, Apeldoorn, Alkmaar, Rotterdam, Breda, Nijmegen, Leeuwarden, Enschede, Heerlen, Tilburg, Zwolle, Groningen, Doetinchem, ‘s-Hertogenbosch, Utrecht, Venlo, Den Haag, Amsterdam, Eindhoven en Hoorn.

Première
21 januari 2024
Dernière
24 november 2024
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Jesus Christ Superstar (2024) Ander nieuws over Jesus Christ Superstar (2024)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda