Medialane van Iris van den Ende start live entertainment onderneming Livelane

29 juli 2016, 10:36 - Redactie
Medialane van Iris van den Ende start live entertainment onderneming Livelane

MediaLane Holding zal per 1 september gaan starten met een nieuwe tak onder de naam LiveLane. Naast MediaLane en Onlane zal dit het derde onderdeel van het mediabedrijf van Iris van den Ende gaan worden.

LiveLane wil met het ontwikkelen van uiteenlopende concepten een volgende stap maken in het brengen van live-entertainment. Of het nu gaat om kleine en intieme belevenissen of grootse arena-producties, LiveLane ontwikkelt en produceert deze concepten van het eerste idee tot en met de daadwerkelijke realisatie van het event. Van innovatie voor bestaande events tot originele nieuwe eigen producties.

Iris van den Ende: "Ik heb deze nieuwe samenwerking met Patricia Khemili-Kok opgezocht omdat er binnen het huidige digitale landschap altijd behoefte blijft voor live-entertainment. Niet alleen vanwege de interactie met consument en kijker maar ook vanwege de interessante content die live-entertainment biedt.

De drie verschillende bedrijfsactiviteiten zullen elkaar versterken middels talent, spin-offs en tv-registraties. Een van de eerste projecten van LiveLane is het succesvolle meezing-spektakel Holland Zingt Hazes, dat in maart 2017 zijn vijfde editie beleeft."

LiveLane zal komend najaar, in opdracht van RTL, het live event The Christmas Show produceren en de komende edities van Holland zingt Hazes in coproductie met Stage Entertainment in de Ziggo Dome.

Sinds 2001 organiseerde Patricia Khemili-Kok met haar team producties als Musicals in Concert, Musicals in Ahoy, Musical Awards Gala en kunstprojecten in theaters.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda