MaxTak brengt in de meivakantie de voorstelling Het Groene Meisje in CC Amstel

8 april 2022, 15:22 - Redactie
MaxTak brengt in de meivakantie de voorstelling Het Groene Meisje in CC Amstel
Foto: Bart Grietens

In de meivakantie staat muziektheatergezelschap MaxTak vier dagen lang in CC Amstel met hun voorstelling Het Groene Meisje. Een zeer hygiënische familievoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar vol spetterende muziek en zang, schoonmaakmiddelen, geheimzinnige superkrachten en groene hamburgers. Naast de voorstelling is er van alles te doen: in de Green Wellness kunnen theatergasten hun meegebrachte kamerplant verwennen met junglesprays en groeilampen. De opgefriste plant krijgt een hoofdrol in de voorstelling. Er zijn zang- en knutselworkshops en een plantenquiz om je groene kennis te testen.

Verhaal

Welkom in het extreem smetteloze huis van Perry en Loek, de eigenaren van een chemisch schoonmaakbedrijf. Terwijl Loek zich elke dag een hernia schrobt, zit Perry thuis. Hij is allergisch voor alles wat van buiten komt. Met name voor planten en kinderen. Op een dag staat er tot hun onaangename verrassing een meisje op de stoep. Wat komt ze doen? Waarom gaat ze niet weg? Wat heeft ze eigenlijk bij zich, in die doos? En waar komt die muziek toch steeds vandaan?

Het Groene Meisje wordt gespeeld en gezongen door Lotte Pierik, Lucas Schilperoort, Albert Klein Kranenburg en musicus Job Greuter. De tekst is van Leon Brill i.s.m. artistiek leider Marije Gubbels, de muziek van Timo Tembuyser en Marije Gubbels is tevens verantwoordelijk voor de regie en de liedteksten.

Het Groene Meisje speelt op zaterdag 30 april, zondag 1, maandag 2 en dinsdag 3 mei om 14.30 uur.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda