Max Mini zoekt nieuwe medewerkers Decorploeg

22 februari 2017, 13:26 - Redactie
Max Mini zoekt nieuwe medewerkers Decorploeg

De decorploeg van Theatergroep Max Mini zoekt nieuwe aanwas in de vorm van een decorleider en medewerkers van de bouwploeg. Na 18 jaar zal de huidige Productieleider Decor zich vanaf nu alleen nog richten op het ontwerpproces; daarnaast kunnen er altijd enthousiastelingen gebruikt worden voor het bouwen van de grootse decors van Etten-Leurs oudste theatergezelschap.

Max Mini ontwerpt en maakt al vanaf de jaren 60 al haar decors zelf - evenals alle kostuums, muziek en de scripts. Sinds 2014 is de groep ook landelijk in de spotlight gekomen wegens de uitmuntende prestaties op deze gebieden, resulterend in (tot op heden) in totaal 11 nominaties voor allerlei verschillende categorieën bij de landelijke Musical Awards voor de amateurs, waaronder tweemaal die voor Beste Decor.

Vrijwilliger zijn bij Max Mini betekent spannende projecten waarbij je deelgenoot bent van het produceren van een grootschalig decor voor een musical. Je maakt onderdeel uit van een passievol team in een dynamische omgeving. Ervaring in de decorbranche is een pre maar niet noodzakelijk! De volledige vacatures zijn te vinden op maxmini.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda