Max Mini zoekt nieuwe medewerkers Decorploeg

schedule22 februari 2017, 13:26 - Redactie
Max Mini zoekt nieuwe medewerkers Decorploeg

De decorploeg van Theatergroep Max Mini zoekt nieuwe aanwas in de vorm van een decorleider en medewerkers van de bouwploeg. Na 18 jaar zal de huidige Productieleider Decor zich vanaf nu alleen nog richten op het ontwerpproces; daarnaast kunnen er altijd enthousiastelingen gebruikt worden voor het bouwen van de grootse decors van Etten-Leurs oudste theatergezelschap.

Max Mini ontwerpt en maakt al vanaf de jaren 60 al haar decors zelf - evenals alle kostuums, muziek en de scripts. Sinds 2014 is de groep ook landelijk in de spotlight gekomen wegens de uitmuntende prestaties op deze gebieden, resulterend in (tot op heden) in totaal 11 nominaties voor allerlei verschillende categorie├źn bij de landelijke Musical Awards voor de amateurs, waaronder tweemaal die voor Beste Decor.

Vrijwilliger zijn bij Max Mini betekent spannende projecten waarbij je deelgenoot bent van het produceren van een grootschalig decor voor een musical. Je maakt onderdeel uit van een passievol team in een dynamische omgeving. Ervaring in de decorbranche is een pre maar niet noodzakelijk! De volledige vacatures zijn te vinden op maxmini.nl.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda