Maureen Vanherberghen wordt Sneeuwwitje

10 april 2019, 09:03 - Redactie
Maureen Vanherberghen wordt Sneeuwwitje
Foto: Sofie Silbermann

Vanmiddag gaat Assepoester in première in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Deep Bridge kondigt nu al de opvolger aan. Na Doornroosje en Assepoester wordt Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen de derde sprookjesmusical van het productiehuis.

De hoofdrol is weggelegd voor Maureen Vanherberghen, gekend bij het grote publiek als (ex)lid van de Ketnetband, Ketnetmusical Troep en presentatrice van Qmusic.

Maureen: "Mijn allereerste film in de cinema. De prinses der Disney prinsessen. Een vrouw die zalig mag rusten tot wanneer ze gekust wordt & dat terwijl 'de kabouterkes' het huishouden doen. Hey ho! Die stiefmoeder neem ik er dan wel bij en ik zal haar spiegeltje met plezier opblinken."

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen is net als Doornroosje en Assepoester een klassieker. Het verhaal is van alle tijden, magisch en ontroerend. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor altijd verlost te zijn van Sneeuwwitje. Maar de list mislukt, en Sneeuwwitje komt terecht bij Zeven Dwergen en een jager. Samen gaan ze de strijd aan met de gemene koningin.

Vanaf 23 februari 2020 kan jong en oud genieten van deze musical in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Vervolgens verhuist de voorstelling naar Capitole Gent, Ethias Theater Hasselt en Plopsa Theater De Panne.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda