Langhout Theaterproducties maakt nieuwe musical over Assepoester

16 juli 2018, 21:44 - Redactie
Langhout Theaterproducties maakt nieuwe musical over Assepoester

Regisseur en acteur Hans Langhout, de partner van journalist Jacques d’Ancona, gaat een nieuwe musical maken over Assepoester.

De nieuwe bewerking van het bekende sprookje is komend seizoen van eind september tot en met eind mei in de Nederlandse theaters te zien. De première is op 7 oktober in het De Tamboer in Hoogeveen, maakte Langhout maandag bekend.

Assepoester vertelt over een meisje dat door haar boze stiefmoeder en stiefzussen wordt gedwongen al het huishoudelijke werk te doen. Als de koning, op zoek naar een echtgenote voor zijn zoon, een groot bal organiseert, mag Assepoester van haar kwelgeesten niet mee naar het feest. Gelukkig schiet haar petemoei haar te hulp.

“Op de kenmerkende wijze van Langhout Theater wordt dit bekende sprookje met een eigen twist op humoristische en leuke wijze verteld, met vrolijke liedjes en uiteraard weer schitterende kostuums”, aldus Hans Langhout.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sanne Franssen, Marieke Goemans, Nino Ruiter, Annebeth Moolenburgh en Kylian de Rooij. Eerder maakte Langhout Theaterproducties onder andere Nieuwe Kleren van de Keizer en Prinses op de Erwt.

Via: RTL Nieuws/ANP

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda