Mamma Mia The Party langer in Nederland te zien

31 oktober 2023, 09:02 - Redactie
Mamma Mia The Party langer in Nederland te zien

De speelperiode van Mamma Mia! The Party in Rotterdam wordt wegens succes verlengd. Aanvankelijk was het de bedoeling dat Mamma Mia! The Party alleen in de maanden september, oktober en november 2024 in Nederland te zien zou zijn. Maar nu er zo veel vraag blijft naar kaarten, heeft men besloten dat de heerlijke show met muziek van ABBA langer in Rotterdam blijft. Kaarten voor de nieuwe speelperiode, tot en met januari, gaan vanaf vandaag in de verkoop.

"Het is ongelooflijk dat de belangstelling voor Mamma Mia! The Party onverminderd door blijft gaan," laat producent Just Entertainment weten. "Onlangs hebben we al extra matineevoorstellingen toegevoegd in de speelperiode september, oktober en november. Maar het is niet genoeg om aan de grote vraag te voldoen." Vooraf was met de bedenkers van Mamma Mia! The Party, dat ook al in Londen en Stockholm met veel succes wordt opgevoerd, afgesproken dat de voorstelling maximaal tien weken te zien zou zijn. Aan deze speelperiode worden nu 10 weken toegevoegd.

Mamma Mia! The Party is in Nederland exclusief in Rotterdam te zien. In de Mamma Mia! The Party venue, in het centrum vlak bij de Euromast en Delfshaven, kunnen iedere avond honderden gasten genieten van de ABBA-nummers in een Griekse setting, terwijl er een Mediteraans viergangendiner wordt geserveerd. De avond wordt afgesloten met een geweldige afterparty.

Première
27 september 2024
Dernière
2 februari 2025
Producent
Just Entertainment
Meer over Mamma Mia! The PartyAnder nieuws over Mamma Mia! The Party
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda