Maaike Widdershoven en Luuk Haaze in Musicals Gone Mad

16 maart 2022, 10:05 - Redactie
Maaike Widdershoven en Luuk Haaze in Musicals Gone Mad

Vorige week kondigde Musicals Gone Mad de herstart van de jaarlijkse Bonte Avond van het musicalseizoen aan. Nu is ook bekendgemaakt welke cast er in de tiende editie van de musicalparodie te zien zal zijn: Robbert van den Bergh, Luuk Haaze, Cinthia de Neef en Maaike Widdershoven. De presentatie is in handen van Jeroen Phaff. Hij zal hierbij niet helemaal zichzelf zijn.

De cast wordt begeleid door de live MGM Band, bestaande uit Michiel Münninghoff (muzikaal leider, piano), Wouter Kronenberg (bas) en André van Damme (drums). Het creative team bestaat uit Bart Mijnster (teksten), Aron Bruisten (teksten & muzikale supervisie), Marleen van der Loo (regie & choreografie) en Marinus de Graaf (vormgeving en productie).

Musicals Gone Mad, met dit jaar als thema The Great Reset, is een vrolijke voorstelling met een lach, een tiran en een bizarre complottheorie. Vliegende tapijten, geïsoleerde eilanders, rondspokende royalty en een ‘vermusicaliseerde’ pandemie zijn slechts enkele van de onderwerpen die in de parodie aan bod komen.

De voorstelling is enkel te zien op maandag 13 juni in DeLaMar West.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda