Luxor Theater opent pop-up restaurant speciaal voor De Marathon

schedule20 februari 2017, 12:27 - Redactie
Luxor Theater opent pop-up restaurant speciaal voor De Marathon

Op zaterdag 11 maart opent het Luxor Theater het pop-up restaurant De Garage. Grote mokken koffie, moorkoppen, broodjes bal, blikken bier en pannen verse stamppot staan daar de komende maanden op het menu. Het tijdelijke restaurant wordt speciaal geopend voor De Marathon, die hier vanaf 15 maart te zien zal zijn.

Het nieuwe restaurant, die de plek van Tapasbar Terra overneemt, zal zeven dagen per week geopend zijn tussen 11.00 en 20.00 uur (op voorstellingsdagen tot 23.00 uur) met op de menukaart Rotterdamse moorkoppen, fruitschuitjes en mokken filterkoffie. In de middag staan onder andere goed gevulde broodjes, soep met ballen en een lekker broodje bal op het menu en ’s avonds kan iedereen aanschuiven voor stamppot, bier en bitterballen.

Autobanden, klaverjas-zithoek, dartboard en antiek meubilair met kanten tafelkleedjes worden een belangrijk onderdeel van de inrichting. Naast lekker eten organiseert De Garage ook karaoke avonden en dart- of klaverjastoernooien.

Première
19 maart 2017
Dernière
26 november 2017
Meer nieuws over De Marathon
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda