Live castalbum Hugo de Groot, de musical nu te beluisteren

10 september 2021, 08:02 - Redactie
Live castalbum Hugo de Groot, de musical nu te beluisteren
Foto: Bart van Rongen

Goedemorgen Theaterproducties presenteert het live castalbum van Hugo de Groot, de musical. De voorstelling die deze zomer exclusief te zien was in Gorinchem is vanaf vandaag te beluisteren via de bekende streamingdiensten.

Producent Fons van Rongen: “In Hugo de Groot, de musical stond de vraag “Wat laat je na?” centraal. De muziek van de musical is iets wat wij als producent aan het publiek wilde nalaten.”

De musical met Lars Mak, Linda Verstraten, Zoï Duister, Richard Spijkers en Joost Claes over de man die men vooral kent van zijn ontsnapping in een boekenkist was slechts enkele weken te zien en werd met lovende kritieken ontvangen.

Van Rongen: “De muziek die Helmer Kant componeerde is prachtig, iets wat iedereen die in de zaal zat heeft mogen meemaken. Nu kan iedereen genieten van deze nieuwe Nederlandse musicalmuziek.”

Het album werd live opgenomen tijdens de première op 2 juli. Goedemorgen Theaterproducties werkt op dit moment aan wederom een nieuwe Nederlandse musical. Checkpoint Charlie zal in 2023 in première gaan.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda