Liss Walravens als Kate Middleton in Diana & Zonen

21 april 2021, 11:00 - Redactie
Liss Walravens als Kate Middleton in Diana & Zonen
Foto: Dario & Misja

Liss Walravens zal de rol van Kate Middleton gaan spelen in de nieuwe Nederlandse musical Diana & Zonen van producent MediaLane.

Liss Walravens begon haar opleiding aan de dansacademie in Tilburg, richting musicaltheater. Uiteindelijk behaalde zij haar diploma's op de afdeling muziektheater op het conservatorium van Tilburg. Met zang als hoofdvak kreeg Liss voornamelijk les van Edward Hoepelman.

In de afgelopen jaren was Liss te zien in verschillende theaterproducties als: Was Getekend Annie MG Schmidt, Soldaat van Oranje, Billy Elliot, Love Story, Bonifatius, Een Wintersprookje, The Wild Party, The Addams Family en concertante versies van West Side Story.

Eerder deze week werd nog aangekondigd dat Bart van Veldhoven de rol van jonge Charles gaat spelen en dat Soraya Gerrits de rol van jonge Diana gaat spelen. Marlijn Weerdenburg en Brigitte Heitzer spelen afwisselend de rol van Diana, Gerrie van der Klei gaat de rol van Camilla spelen en Freek Bartels en Jonathan Demoor zullen de rollen gaan vertolken van prins Harry en prins William.

Diana & Zonen zal in september in première gaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda