Liss Walravens als Kate Middleton in Diana & Zonen

21 april 2021, 11:00 - Redactie
Liss Walravens als Kate Middleton in Diana & Zonen
Foto: Dario & Misja

Liss Walravens zal de rol van Kate Middleton gaan spelen in de nieuwe Nederlandse musical Diana & Zonen van producent MediaLane.

Liss Walravens begon haar opleiding aan de dansacademie in Tilburg, richting musicaltheater. Uiteindelijk behaalde zij haar diploma's op de afdeling muziektheater op het conservatorium van Tilburg. Met zang als hoofdvak kreeg Liss voornamelijk les van Edward Hoepelman.

In de afgelopen jaren was Liss te zien in verschillende theaterproducties als: Was Getekend Annie MG Schmidt, Soldaat van Oranje, Billy Elliot, Love Story, Bonifatius, Een Wintersprookje, The Wild Party, The Addams Family en concertante versies van West Side Story.

Eerder deze week werd nog aangekondigd dat Bart van Veldhoven de rol van jonge Charles gaat spelen en dat Soraya Gerrits de rol van jonge Diana gaat spelen. Marlijn Weerdenburg en Brigitte Heitzer spelen afwisselend de rol van Diana, Gerrie van der Klei gaat de rol van Camilla spelen en Freek Bartels en Jonathan Demoor zullen de rollen gaan vertolken van prins Harry en prins William.

Diana & Zonen zal in september in première gaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Première
12 september 2021
Dernière
24 april 2022
Producent
MediaLane
Meer over Diana & Zonen Ander nieuws over Diana & Zonen
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda