Diana & Zonen: Jonge Charles en jonge Diana bekendgemaakt

19 april 2021, 18:23 - Redactie
Diana & Zonen: Jonge Charles en jonge Diana bekendgemaakt
Foto Bart: Pien van Gerven - Foto Soraya: Bas van Rijswijk

Bart van Veldhoven zal de rol van jonge Charles op zich gaan nemen in de nieuwe Nederlandse musical Diana & Zonen en Soraya Gerrits zal de rol van jonge Diana gaan spelen.

In 2013 behaalde Bart van Veldhoven zijn Master of Music aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Hij rondde in 2011 zijn Bachelor muziektheater af aan dezelfde opleiding. Tijdens zijn bachelor volgde hij een summercourse musicaltheatre aan de Guildford School of Acting. Hij speelde in Was getekend, Annie MG Schmidt, Aspects of Love, Circus Boemtata, Spring Awakening als Georg Zirschnitz, Cyrano, War Horse, de Tweeling en Hello Dolly als Ambrosius Kemper.

Soraya Gerrits behaalde in 2017 haar HAVO diploma op de Havo/Vwo voor Muziek en Dans in Rotterdam. Soraya studeert in 2021 af aan de opleiding Muziektheater op Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. In 2016 volgde zij met veel plezier de Vooropleiding Muziektheater op Fontys. In 2016 was zij te zien in het programma New Musical Star, een zoektocht naar nieuw, jong musical talent. Ze haalde de finale.

Marlijn Weerdenburg en Brigitte Heitzer spelen afwisselend de rol van Diana, Gerrie van der Klei gaat de rol van Camilla spelen en Freek Bartels en Jonathan Demoor zullen de rollen gaan vertolken van prins Harry en prins William. Diana & Zonen zal in september in première gaan in het DeLaMar.

Première
12 september 2021
Dernière
24 april 2022
Producent
MediaLane
Meer over Diana & Zonen Ander nieuws over Diana & Zonen
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda