Voorstellingen Murder Ballad tot en met 25 mei gaan niet door

18 april 2021, 10:37 - Redactie
Voorstellingen Murder Ballad tot en met 25 mei gaan niet door
Foto: Annemieke van der Togt

Eerder deze week werd bekend dat de voorstellingen van Murder Ballad op 6, 7 en 8 mei werden geannuleerd naar aanleiding van het aangekondigde openingsplan. STENT Producties laat nu weten dat ook de voorstellingen van de musical tot en met 25 mei niet door zullen gaan.

De verwachting is nu dat Murder Ballad voor het eerst weer te zien zal zijn op 26 mei zijn in Theater de Stoep in Spijkenisse. Dit is uiteraard volledig afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen. De producent laat weten er alles aan te doen om de voorstelling, daar waar mogelijk, in mei en/of juni dit jaar terug te laten keren met de huidige castbezetting in het theater.

Bezoekers die kaarten hebben krijgen automatisch bericht vanuit het theater.

Murder Ballad vertelt het verhaal van Sara een jonge twintiger vol ambitie, die alles uit het leven haalt wat erin zit, tot ze de kalmere Michael ontmoet en een gezin sticht. Alles lijkt goed te gaan, tot ze na jaren een oude vlam van vroeger tegen het lijf loopt en begint te twijfelen of ze wel de juiste levenskeuzes heeft gemaakt.

De voorstelling met Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor zal vooralsnog dan tot en met eind juni te zien zijn in theaters door heel Nederland.

Première
12 oktober 2020
Dernière
28 juni 2021
Producent
STENT
Meer over Murder Ballad Ander nieuws over Murder Ballad
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda