Voorstellingen Murder Ballad tot en met 25 mei gaan niet door

18 april 2021, 10:37 - Redactie
Voorstellingen Murder Ballad tot en met 25 mei gaan niet door
Foto: Annemieke van der Togt

Eerder deze week werd bekend dat de voorstellingen van Murder Ballad op 6, 7 en 8 mei werden geannuleerd naar aanleiding van het aangekondigde openingsplan. STENT Producties laat nu weten dat ook de voorstellingen van de musical tot en met 25 mei niet door zullen gaan.

De verwachting is nu dat Murder Ballad voor het eerst weer te zien zal zijn op 26 mei zijn in Theater de Stoep in Spijkenisse. Dit is uiteraard volledig afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen. De producent laat weten er alles aan te doen om de voorstelling, daar waar mogelijk, in mei en/of juni dit jaar terug te laten keren met de huidige castbezetting in het theater.

Bezoekers die kaarten hebben krijgen automatisch bericht vanuit het theater.

Murder Ballad vertelt het verhaal van Sara een jonge twintiger vol ambitie, die alles uit het leven haalt wat erin zit, tot ze de kalmere Michael ontmoet en een gezin sticht. Alles lijkt goed te gaan, tot ze na jaren een oude vlam van vroeger tegen het lijf loopt en begint te twijfelen of ze wel de juiste levenskeuzes heeft gemaakt.

De voorstelling met Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor zal vooralsnog dan tot en met eind juni te zien zijn in theaters door heel Nederland.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda