Rosalie de Jong in Come From Away

20 april 2021, 11:05 - Redactie
Rosalie de Jong in Come From Away

Rosalie de Jong zal ook te zien zijn in de nieuwe Nederlandse versie van Come From Away van producent MediaLane. Rosalie zal in de musical de rol van Diane Grey gaan vertolken evenals enkele andere rollen. Duidelijk was al dat Willemijn Verkaik de rol van pilote Beverly Bass zal vertolken en Robbert van den Bergh zal de rol van Oz Fudge gaan spelen.

Na haar studie aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater in Amsterdam in 2006, speelde Rosalie onder andere mee de musical Wat Zien Ik?!, High School Musical en All shook up – Love me tender. In 2009 was Rosalie te zien in Op zoek naar Mary Poppins, waar ze één van de 3 finalisten was voor de rol van Mary Poppins. Hierna stond ze in Petticoat en daarna speelde ze de rollen van Titania in de musical Droomvlucht, Blonde Greet in De Jantjes, Anna in Vijftig Tinten Grijs.. De Parodie en de rol van Emma de secretaresse, in Heerlijk duurt het langst.

Samen met Arie Cupé, Lara Grünfeld, Dick Cohen en André Vrolijk speelde en maakte ze de programma’s Een bed van liedjes en Een handje vol geluk in het Betty Asfalt Complex. In 2015 verhuisde Rosalie naar Duitsland waar ze onder andere de rol speelde van Gloria in Rocky das Musical in Stuttgart, Edith Corse Evans in Titanic in Bad Hersfeld en alternate Donna was in Mamma Mia in zowel Duitsland als Oostenrijk. Hierna speelde Rosalie de rol van Pim in de komedie Harrie en Eva van en met Jon van Eerd. Waarna ze eind 2019 te zien was in het Beatrix theater wederom als alternate Donna in Mamma Mia.

Come From Away is vanaf 3 november te zien in de Nederlandse theaters. De musical gaat op 18 november in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda