Liften 2: Girls Night-INN repeteert vanaf vandaag in het decor

25 augustus 2021, 15:43 - Redactie
Liften 2: Girls Night-INN repeteert vanaf vandaag in het decor

Joke de Kruijf, Frédérique Sluyterman van Loo, Winston Post en David Sanders zullen vanaf vandaag achter de tralies verdwijnen. De kunstenaars van Het Decoratelier in Rotterdam hebben het decor opgeleverd en de cast van Liften 2: Girls Night-INN zal op het toneel van Theater de Poorterij in Zaltbommel gaan ervaren hoe het is om achter slot en grendel te repeteren.

Na het succes van Liften bundelen Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Slyterman van Loo hun krachten in dit ontroerende nieuwe hoofdstuk uit de Liften-reeks. Met oprechte gesprekken, gevatte humor en herkenbare situaties.

Verhaal

Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren vastgezeten te hebben in een lift, belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met advocate Stefanie en de ‘per ongeluk’ opgesloten Youri. Terwijl hun ‘misdadige’ verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen elkaar in hoog tempo op. Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het zal een ‘verblijf’ worden waaraan ze niet kunnen ontsnappen én dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Vanaf 10 september zal de muzikale tragikomedie te zien zijn in de Nederlandse theaters.

Première
14 oktober 2021
Dernière
9 december 2021
Producent
I&L Entertainment
Meer over Liften 2Ander nieuws over Liften 2
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda