Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon in Vamos!

13 maart 2017, 17:18 - Redactie
Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon in Vamos!

Rick Engelkes Producties en RTL Live Entertainment hebben de volledige cast aangekondigd voor de musical Vamos! De cast bestaat uit Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen, Cystine Carreon, Johnny Kraaijkamp, Soy Kroon en Joey Schalker.

Vamos! is geïnspireerd op TV-programma’s als Het roer om en Ik vertrek, waarin Nederlanders een nieuw bestaan proberen op te bouwen in het buitenland. De drie dames, die geen van allen een woord Spaans spreken, pakken hun biezen om in Andalusië een bed and breakfast te runnen.

"Wie droomt er niet van?! Ik vertrek! Gewoon alles achter je laten en gaan naar waar de zon altijd schijnt. Ik ga dat doen met kanjers als Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon. Het script van deze voorstelling is ijzersterk. Bevat veel herkenbaar (leed)vermaak en liedjes waarin je de zon voelt schijnen." aldus Lenette.

Het script van de musicalcomedy is van Allard Blom, die eerder onder meer de voorstellingen Body Language en Schone schijn schreef. De muziek is van Jeroen Sleyfer, die meewerkte aan producties als Fame, De Jantjes en Petticoat.

De comedy, onder regie van Martin Michel, gaat op 1 oktober in première in het DeLaMar Theater. Daarna is Vamos! tot en met 18 maart 2018 te zien.

Première
1 oktober 2017
Dernière
18 maart 2018
Producent
REP Entertainment
Meer over Vamos!Ander nieuws over Vamos!
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda