Leerlingen Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy in grote voorstelling met musicalsterren

3 maart 2016, 16:18 - Redactie
Leerlingen Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy in grote voorstelling met musicalsterren

Er wordt door de kinderen van de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy op alle locaties in Nederland iedere week hard gewerkt, om in juni / juli op het grote podium te schitteren met onder andere Hein Gerrits en Tirza de Boer.

De kinderen krijgen in hun eigen leeftijdscategorie iedere week les in zingen, dansen en acteren. De lessen van de Telekids Musicalschool zijn voor 4 tot 6 jaar en 7 tot 9 jaar. De RTL Talent Academy voor 10 tot 14 jaar. Er zijn meer dan 40 locaties waar kinderen terecht kunnen, verspreid over heel Nederland. Aan het einde van het jaar gaan ze het podium op en de repetities zijn afgelopen week begonnen. Er wordt hard gewerkt, waarbij plezier en persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

Showtime!

De Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy zorgt ieder jaar voor een eindvoorstelling die zowel de leerlingen als de ouders die komen kijken een onvergetelijke dag bezorgt. Hiervoor wordt een eigen musical geproduceerd waarin de musicalschool de leerlingen laat zingen, dansen en acteren met bekende musicalsterren. Vorig jaar waren in de musical ‘Stella in de Sterren’ o.a. Sita Vermeulen en Barry Beijer te zien met de leerlingen van de school.

De komende voorstelling heet ‘O, Dy Zeeën’ (gebaseerd op de verhalen van Odysseus) en tot nu toe zijn o.a. Hein Gerrits (bekend van Joseph, Chicago, Fame en War Horse) en Tirza de Boer (bekend van o.a. Theater Sonnevanck en Orkater) bekend gemaakt als mede-spelers. Zelfs voor deze doorgewinterde spelers is het een spannende en leuke uitdaging met vele kinderen een podium te delen in een grote productie.

Instromen

De Telekids Musicalschool / RTL Talent Academy is er voor iedereen en daarom kun je deze hele maand nog een proefles komen doen om daarna iedere week mee te repeteren en uiteindelijke mee te doen aan die grote eindvoorstelling in het theater. Ga voor meer informatie naar telekidsmusicalschool.nl of rtltalentacademy.nl.

telekids_musical_school

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda