Deep Bridge schort laatste repetities en première van The Sound of Music op

3 december 2021, 16:51 - Redactie
Deep Bridge schort laatste repetities en première van The Sound of Music op

Op 12 december zou in de Antwerpse Stadsschouwburg The Sound of Music in première gaan. De set is klaar, de cast was bezig met de laatste repetities en voorbereidingen in de schouwburg. Na het eerdere uitstel van vorig jaar, moeten ook nu de repetities weer voor onbepaalde tijd worden opgeschort.

“De situatie is op dit moment te onzeker om verder te repeteren, en daarom hebben we een pauze ingelast tot we meer duidelijkheid hebben over wanneer de theaters weer de deuren kunnen openen voor het grote publiek, en dus ruimer dan de speelcapaciteit die nu wordt toegestaan. Opnieuw is dit een enorme tegenslag, niet in het minst voor de mensen die de laatste maanden en weken met hart en ziel hebben gewerkt aan wat een fantastische voorstelling gaat worden. In 2020 waren met Mamma Mia! nét over de meet, nu halen we die helaas niet.”, aldus Deep Bridge.

“Maar dat deze voorstelling er komt, zodra het kan en in optimale omstandigheden, is een plechtige belofte”, voegt de producent er nog aan toe, die alle bezoekers individueel verder informeert.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda