Kirsten van Teijn en Martijn Kardol te zien in nieuwe musical

11 oktober 2022, 09:49 - Redactie
Kirsten van Teijn en Martijn Kardol te zien in nieuwe musical
Foto: Casper Koster

Kirsten van Teijn zal samen met collega-cabaretier Martijn Kardol vanaf maart 2024 te zien zijn in de nieuwe musical Ver van je bed show van producent Oatmilk Studio.

De nieuwe musical richt zich op alles waarmee de millennial te kampen krijgt. “Deze generatie is de eerste in de afgelopen eeuw die het niet vanzelfsprekend beter heeft dan haar ouders. Terwijl de wereld steeds groter en ongrijpbaarder wordt, worstelen millennials met vragen over identiteit, het wegvallen van sociale zekerheden en de toekomst van de planeet.” aldus Maarten Hopman. De vaste redacteur voor satirisch nieuwsplatform De Speld en schrijver voor de televisieprogramma’s Dit Was Het Nieuws & Humberto en Renze Op Zaterdag zal het script voor deze musical gaan schrijven. Daarnaast is ook Annie M.G. Schmidt-promovenda Sanne Thierens artistiek betrokken bij deze nieuwe Nederlandse productie.

Producent Niels van Doormalen borduurt met De ver van je bed show voort op de musicaltraditie van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. “Ik hoop dat we het publiek steeds weer kunnen verrassen met bijzondere musicals. Na Before After kiezen we er daarom nu voor om musical en cabaret samen te brengen. Annie M.G. Schmidt deed dit al in de jaren ’70. Wij doen dat nu opnieuw, maar dan op eigentijdse wijze.”

De ver van je bed show gaat in première bij Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch en is vanaf 2024 te zien in 50 theaters door heel Nederland.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda