Kindercast musical Mees Kees Op Kamp support hun Mees Kees

15 mei 2022, 12:01 - Redactie
Kindercast musical Mees Kees Op Kamp support hun Mees Kees

Afgelopen week werd de volledige kindercast van de musical Mees Kees Op Kamp bekend gemaakt. Deze kids gaan vanaf september samen met Mees Kees, Merijn Oerlemans, de theaters in. Vandaag speelde Oerlemans zijn laatste reguliere voorstelling in de jeugdvoorstelling Willem Junior, als grote verrassing zat vrijwel de volledige kindercast in de zaal om de toekomstige meester van Nederland te supporten.

Merijn Oerlemans speelt sinds september 2021 de rol van Jan in de educatieve én muzikale geschiedenisvoorstelling Willem Junior. Omdat hij zich klaar zal stomen voor zijn grote hoofdrol Mees Kees in de musical Mees Kees Op Kamp speelde hij gisteren in Theater Harderwijk zijn allerlaatste reguliere voorstelling. Om hem te verrassen zaten al zijn toekomstige leerlingen in de zaal om hem nog één keer in een andere hoedanigheid te zien alvorens zij samen op kamp zullen gaan.

Vanaf september 2022 zal Buddy Vedder het stokje van Oerlemans overnemen. Merijn zal dan soms nog schoolvoorstellingen van Willem Junior spelen wanneer de agenda dit toelaat. De musical Mees Kees Op Kamp is vanaf september 2022 met meer dan 175 voorstellingen te zien door heel Nederland. Willem Junior tourt nog t/m juni 2022 met o.a. Luuk Haaze en Merijn Oerlemans in de hoofdrollen. Vanaf het nieuwe seizoen zal de productie met een nieuwe cast, waaronder Buddy Vedder, te zien zijn.

Première
14 januari 2024
Dernière
12 mei 2024
Producent
STENT
Meer over Mees Kees Op KampAnder nieuws over Mees Kees Op Kamp
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda