Kaj van der Voort zal tijdelijk Soy Kroon vervangen in Mamma Mia!

29 maart 2019, 18:22 - Redactie
Kaj van der Voort zal tijdelijk Soy Kroon vervangen in Mamma Mia!

Kaj van der Voort zal binnenkort als Sky te zien zijn in Mamma Mia!. De zanger, bekend van de boyband B-Brave, neemt tijdelijk de rol van Soy Kroon over.

Soy, die op dit moment avond aan avond in het Beatrix Theater schittert, legt zijn rol even neer in verband met opnames voor een tv-serie. Kaj deed auditie en werd door het Engelse team van de musical uitermate geschikt gevonden om de rol te vertolken. Albert Verlinde is blij dat de zanger de rol van Sky op zich wil nemen: “Hij past perfect in het plaatje!”.

Kaj van der Voort is niet onbekend in het theater. Zijn carrière begon namelijk in 2007, toen hij op 11-jarige leeftijd gecast werd voor de hoofdrol in de musical Ciske de Rat. Later veroverde hij vele harten als lid van B-Brave. In 2017 was hij samen met zangeres Maan te zien in het RTL4-programma Dance Dance Dance. Tegenwoordig heeft Kaj een succesvolle solocarrière. De zanger is er heel trots op dat hij binnenkort in Mamma Mia! staat: "Met de fantastische hits van ABBA is dit de meest swingende musical van dit moment!"

Mamma Mia! ging op zondag 23 september in première in het Beatrix Theater.

Première
10 september 2023
Dernière
21 mei 2024
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Mamma Mia! (2023) Ander nieuws over Mamma Mia! (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda