K3 musical – De 3 Biggetjes in première in België

10 februari 2024, 19:57 - Redactie
K3 musical – De 3 Biggetjes in première in België
Foto: Studio 100

Vandaag ging in volle Capitole in Gent de nieuwe versie van de sprookjesmusical De 3 Biggetjes in première. Het werd een kleurrijke voorstelling vol humor, spanning, en een vleugje romantiek. Marthe, Hanne en Julia stralen als de dappere biggetjes Knirri, Knarri, en Knorri en maken met deze voorstelling hun musicaldebuut. Marie Verhulst schittert als konijn Pluisje naast alle andere kleurrijke dieren in het grote beestenbos. En ook de drie ondeugende wolven Willy, Waldo, en Wuppert, vertolkt door Michiel De Meyer, Gio Kemper, en Louis Thyssen, kregen het publiek direct op hun hand.

De 3 Biggetjes is te zien in de grootste theaters van Vlaanderen én Nederland. Momenteel zijn er al meer dan 160.000 tickets de deur uit en zijn er al heel wat voorstellingen uitverkocht. De Nederlandse premiere van de musical zal plaatsvinden op zaterdag 24 februari in het Nieuwe Luxor Theater.

Marthe: "We hebben er hard voor gerepeteerd, en ik ben dan ook zo blij dat we vandaag onze première konden spelen. Van de muziek van "De 3 Biggetjes" word je opslag goed gezind!"

Hanne: "Het is onze eerste musical en wat voor één! Ik ben zo blij dat we samen met deze fantastische cast deze magische voorstelling opnieuw tot leven mogen brengen."

Julia: "Ik ben al maanden aan het aftellen naar deze dag! In een musical spelen is echt iets wat al heel lang op mijn bucketlist stond. Ik kan wel zeggen dat vandaag een droom in vervulling is gegaan!"

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda