Judith Linssen, Doris Baaten en Eva van Gessel in Fiddler on the Roof

3 mei 2017, 08:34 - Redactie
Judith Linssen, Doris Baaten en Eva van Gessel in Fiddler on the Roof

De eerste drie castleden na Thomas Acda die mee gaan spelen in Fiddler on the Roof zijn bekendgemaakt, het gaat om Judith Linssen, Doris Baaten en Eva van Gessel.

Judith Linsen zal de rol van Golde, Tevye's vrouw, gaan vertolken, Doris Baaten zal de rol van Yente, de koppelaar gaan spelen en Eva van Gessel zal de rol van de dochter van Tevye gaan spelen. In de komende dagen zullen ook de andere castleden worden bekendgemaakt, alle namen worden op deze pagina toegevoegd.

Fiddler on the Roof is een musical die voor het eerst werd uitgevoerd op Broadway op 22 september 1964. Het verhaal is gebaseerd op de Jiddische roman Tevye en zijn vijf dochters uit 1894 van de Russisch-joodse schrijver Sjolem Alejchem. De muziek werd geschreven door Jerry Bock op tekst van Sheldon Harnick. In 1971 werd de musical verfilmd door Norman Jewison met in de hoofdrol Chaim Topol.

Fiddler on the Roof gaat op 5 november in première in het DeLaMar Theater. Daarna is de voorstelling te zien in zeven andere grote theaters in Nederland.

Première
5 november 2017
Dernière
22 april 2018
Producent
Stichting Theateralliantie
Meer over Fiddler on the RoofAnder nieuws over Fiddler on the Roof
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda