Jubileumavond Musical Sing-a-Long vanuit sprookjesachtig openluchttheater

schedule5 augustus 2020, 14:56 - Redactie
Jubileumavond Musical Sing-a-Long vanuit sprookjesachtig openluchttheater

Romy Monteiro en Frits Sissing presenteren vanuit het intieme openluchttheater in Soest de vijftiende editie van de Musical Sing-a-Long. Dit jaarlijkse event is hét programma om kennis te maken met het nieuwe theaterseizoen; van kleine tot grote musicalvoorstellingen. Het belooft een unieke avond te worden, waar in een intieme setting de mooiste en leukste optredens van maar liefst elf musicals de revue passeren.

AVROTROS steunt hiermee de cultuursector en geeft musical-liefhebbend Nederland iets om naar uit te kijken.

Traditiegetrouw zijn er tijdens de Musical Sing-a-Long optredens te zien van verschillende klassieke en nieuwe titels. De line-up bestaat onder meer uit Anastasia, Belle en het Beest, Saturday Night Fever, Lazarus, Kruimeltje, Tina, Haal Het Doek Maar Op, De Grote Drie, Falsettos, Soldaat van Oranje en de nieuwe rockmusical Murder Ballad.

De optredens worden bijgestaan door een live orkest, onder leiding van de vaste Musical Sing-a-Long dirigent Maurice Luttikhuis en het koor van Dutch Event Choir onder leiding van Ivo van Leeuwen. Het programma wordt een feest der herkenning waarin ook teruggeblikt wordt op de hoogtepunten van de afgelopen vijftien jaar.

Musical Sing-a-Long is op zondag 30 augustus om 20:25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via:

Facebook - Instagram - Twitter - YouTube

Agenda

Voorstelling: War Of The Worlds
Datum: 20-09-2020
Tijd: 16:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda