Jon van Eerd brengt volgend seizoen een reprise van Een Rits te Ver

10 december 2019, 18:55 - Redactie
Jon van Eerd brengt volgend seizoen een reprise van Een Rits te Ver

Dit seizoen is Jon van Eerd met zijn nieuwste productie Herrie in de Keuken te zien in de Nederlandse theaters maar ook is al duidelijk wat de volgende productie van producent het Pretpakhuis zal gaan worden. In het interview dat wij maandagavond hadden na afloop van de première van Herrie in de Keuken liet Jon van Eerd weten komend seizoen een reprise te brengen van de komedie Een Rits te Ver.

Een Rits te Ver was een van de eerste voorstellingen met Harrie Vermeulen en was te zien van eind 2005 tot en met 7 maart 2006, destijds nog geproduceerd door Albert Verlinde Entertainment. De regie was in handen van Caroline Frerichs.

In Een Rits te Ver speelt Jon van Eerd een campingeigenaar die zich staande probeert te houden in een wereld vol ritsen, trekhaken en haringen. Alsof veeleisende gasten en een bekakte buurvrouw niet erg genoeg zijn wordt de camping ook nog eens met sluiting bedreigd. In een poging de tent overeind te houden zakt onze hoofdpersoon steeds verder weg in een hilarische draaikolk van problemen, verzinsels en misverstanden.

In 2005 waren er rollen voor Nienke van Hassel, Pamela Teves, Marjolein Algera, Lucie de Lange, Bram Bart en Koen Iking.

Scenefoto's: Roy Beusker

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda