Johnny de Mol terug bij Holland Zingt Hazes

25 januari 2019, 14:27 - Redactie
Johnny de Mol terug bij Holland Zingt Hazes

Johnny de Mol is in maart vier dagen lang gastartiest bij Holland Zingt Hazes. Op 15, 16, 22 en 23 maart staat Johnny met André Hazes, Roxeanne Hazes, Danny de Munk, Jamai, Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk, Peter Beense en Xander de Buisonjé in de Ziggo Dome. Voor Johnny is het niet de eerste keer dat hij met zijn vrienden dit grote Hazespodium betreedt. Ook tijdens de jubileumeditie in 2017 heeft hij bij Holland Zingt Hazes verschillende nummers van de zanger gezongen.

"Destijds was het waanzinnig," zegt Johnny, "André Hazes is voor mij een legende. Hij wist zoveel mensen bij elkaar te brengen. Dan ben je voor mij een held. Hazes is de basis, dat was vroeger bij ons thuis al zo. Ik vind het gaaf dat ik opnieuw op dit grote podium mag staan. Holland Zingt Hazes is een feest, niet alleen voor het publiek, maar ook voor alle artiesten die meedoen. Ik heb er ontzettend veel zin in."

Dit jaar is het precies vijftien jaar geleden dat de volkszanger André Hazes op 53-jarige leeftijd overleed. Dat zijn muziek nog altijd voortleeft, blijkt wel uit het grote succes van Holland zingt Hazes. André blijft populair en veel van zijn nummers zijn inmiddels uitgegroeid tot echte klassiekers.

Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule. Alle grote Hazes hits worden gezongen door topartiesten waarbij het publiek luidkeels mee mag zingen in de gezelligste kroeg van Nederland.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda