Jeroen Dona vertrekt bij Stage Entertainment

15 oktober 2015, 12:51 - Redactie
Jeroen Dona vertrekt bij Stage Entertainment

Jeroen Dona zal per 1 januari gaan vertrekken bij Stage Entertainment zo heeft een woordvoerder van het bedrijf laten weten. Dona, die momenteel verantwoordelijk is voor de reizende producties, zal vanaf volgend jaar gaan werken voor ALDA Events, een bedrijf dat onder meer grote dance-feesten zoals A State of Trance en Kingsland organiseert.

'Na 15 jaar in de theaterbranche te hebben gewerkt is het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière', aldus Jeroen Dona die zelf heeft gekozen voor zijn vertrek.

Voor de fusie afgelopen jaar tussen Stage Entertainment en Albert Verlinde Entertainment was Dona creatief directeur bij het bedrijf van Albert Verlinde. Voorlopig zal Albert Verlinde zelf de leiding gaan nemen over touring en arena producties.

Op dit moment toert Stage Entertainment met de musical Grease en vanaf volgend jaar zal hier De Tweeling, momenteel te zien in het DeLaMar, aan worden toegevoegd.

Albert Verlinde geeft aan dat reizende musicals in de toekomst verder niet ter discussie staan, 'Touring producties blijven van cruciaal belang voor een gezonde balans in het aanbod van Stage Entertainment Nederland'.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda