Jasper Kerkhof als Minister Dep in Urinetown

27 mei 2017, 10:07 - Redactie

Jasper Kerkhof zal komend seizoen te zien zijn als Minister Dep in Urinetown de Musical. Daarnaast speelt hij ook de rol van Jozef Goud, de vader van Bobbie Goud.

Jasper studeerde in 2000 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen, richting bedrijfscommunicatie. En aantal jaren later besloot Jasper om zich volledig te richten op zijn theaterambities en volgde zanglessen bij Kees Taal. Daarnaast volgde hij diverse acteerworkshops bij onder andere Judith Brokking, Farideh Farjan, Hajo Bruins en Ad Beukering.

Hij begon zijn carrière in The Soulshow en de rockopera Tommy bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Jasper was daarna te zien in achtereenvolgens The Sound of Music, Mamma Mia!, Jesus Christ Superstar, Chess, Ciske de Rat, Sunset Boulevard, All Shook Up/Love Me Tender, Into the Woods, Volendam de musical, De Zangeres Zonder Naam, De Jantjes en Soldaat van Oranje. Dit seizoen is Jasper wederom te zien in Ciske de Rat.

Jasper kreeg voor zijn rol van Freddie Trumper in Chess een nominatie voor de Musical Award voor Beste mannelijke Hoofdrol in een Grote Musical. Samen met musicalacteur Kok-Hwa Lie vormt Jasper het duo Freaky Pudding dat zich bezighoudt met het schrijven van muziek en teksten. Fready Pudding heeft al vele nummers opgenomen waarbij het materiaal uitgevoerd wordt door musical artiesten.

Urinetown zal op 23 september in première gaan in Schouwburg Amstelveen.

Première
-
Dernière
-
Producent
Joint Venture Productions
Meer over Urinetown (2017)Ander nieuws over Urinetown (2017)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda