Dutch Junior Musical Academy speelt reprise Michiko

26 mei 2017, 13:37 - Redactie
Dutch Junior Musical Academy speelt reprise Michiko

De Dutch Junior Musical Academy speelt in juni de reprise van de Japanse musical Michiko, dat in 2013 lovende reacties ontving. Het stuk is een product van de eerste samenwerking van Gijs van Winkelhof (componist) met Lyzette Havinga (regie en script) en Petra Visser (muzikale leiding).

De samenwerking bleek zo succesvol dat zij enkele jaren later Alice in Anderland maakten en plannen voor een nieuwe musical nu klaar liggen.

Het verhaal van Michiko vertelt over meisjes die opgeleid worden tot Geisha, een lange en zware weg. We volgen het pad van Maro, een klein meisje dat het thuis zwaar heeft en mogelijk haar leven kan veranderen in de Okyia; de school waar zij opgeleid wordt tot Geisha. We zien Maro in drie fasen opgroeien en dit blijkt alles behalve makkelijk te zijn, gelukkig heeft zij hulp van vlinder Cho. Dit Japanse sprookje wordt gespeeld door twee casts van 40 kinderen in de leeftijd van 7 tot 18 jaar.

De musical is te zien op 3 juni 19:00 uur, 4 juni 14:00 uur, 10 juni 19:00 uur, 11 juni 14:00 uur in Theater het Plein in Ridderkerk.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda