Janke Dekker Producties komt met ‘De meisjes van Schoevers’ en ‘Liefde in Whatsapp’

18 december 2017, 17:36 - Redactie
Janke Dekker Producties komt met ‘De meisjes van Schoevers’ en ‘Liefde in Whatsapp’

Janke Dekker Producties komt in het seizoen 2018 / 2019 met de nieuwe musical De meisjes van Schoevers en het toneelstuk Liefde in Whatsapp.

De meisjes van Schoevers

De flamboyante Adriaan Schoevers, 105 jaar geleden de oprichter van het Instituut Schoevers, organiseert een reünie. Samen met 'zijn meisjes maakt hij de balans op. Wat is er gebeurd sinds hij de meisjes van stand leerde typen op het ritme van de Charleston. De secretaresses van nu zetten al lang geen knopen meer aan en zijn volwaardige managers met veel kennis en macht. Maar hoe zit het dan toch met dat glazen plafond? Gedragen door muziek uit de 20e en 21e eeuw wordt het geheim van het Schoevers Instituut ontrafeld. Maar niet alleen dat van Schoevers ook de grillige moraal in de maatschappij, als het gaat om de rol van de werkende vrouw.

De hoofdrol in de musical zal worden gespeeld door Paul R. Kooij. De meisjes van Schoevers is in de theaters te zien van september 2018 tot en met januari 2019.

Liefde in Whatsapp

Ze kenden elkaar al. Oppervlakkig. Hij stuurt een appje. Zij stuurt een berichtje terug. Zomaar. Het contact blijft. Eerst met name over werk. Een grapje. Een frustratie gedeeld. Dan persoonlijker. De ziekte van zijn vrouw. Haar huwelijksproblemen sinds de kinderen het huis uit zijn. En langzaam ontstaat er liefde in WhatsApp: echter en heviger dan ooit. Maar wel in het geheim. Terwijl het dagelijks leven gewoon verder gaat ontstaat er een online wereld alleen voor hen. Met hun eigen taal en eigen humor. Maar hoe gaan ze hier mee om? Moeten ze kiezen voor elkaar en het hele huidige bestaan achter zich laten? Of zal dat juist alles wat ze hebben kapot maken?

Liefde in Whatsapp is een toneelstuk met hoofdrollen voor Porgy Franssen en Renée Fokker. Het stuk zal te zien zijn vanaf februari 2019 tot en met mei 2019.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda