Jamai opnieuw de theaters in met I’m Still Standing

22 mei 2024, 10:00 - Redactie
Jamai opnieuw de theaters in met I’m Still Standing
Foto: Joshua Walter

Jamai bezocht het afgelopen jaar 59 theaters door heel Nederland met zijn concert I’m Still Standing. Met zijn liveband en piano bracht Jamai een tribute aan zijn muzikale held Elton John. Vanwege de enthousiaste reacties van bezoekers en vele aanvragen vanuit de theaters, heeft Jamai besloten zijn theaterconcerten in seizoen 2024-2025 te verlengen. Kaartverkoop start vrijdag 24 mei.

Jamai is ongelofelijk blij, tot nu toe zijn er 28.529 bezoekers bij zijn concerten te gast geweest. “Deze tour heeft me het meest verguld van alle projecten die ik de afgelopen jaren heb mogen doen!”, aldus Jamai. “Het is bizar om het leven waarop ik als kind had gehoopt, nu te mogen leven. Toen ik samen met mijn band met veel plezier en enthousiasme aan deze shows begon, had ik nooit durven dromen dat zoveel mensen samen met ons de muziek van Elton John wilden vieren. Daar ben ik hen ongelofelijk dankbaar voor! Ik kan niet wachten om in oktober weer met deze muziek op te treden”.

De tour is een vervolg op het succesvolle solodebuut van Jamai in de theaters. De reprise van I’m Still Standing start 19 oktober en Jamai tourt vanaf dan weer door het hele land.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda